Веб студия Паутинка
{top10news}

Аніме-святкування – тренд у футболі. Що дивляться зіркові гравці та що означають їхні дивакуваті рухи

4-07-2023, 22:22 Мусорка

Чимало зіркових футболістів є фанатами аніме, що часто демонструють у своїх соцмережах, одязі та навіть на футбольному полі. Якщо ще декілька років тому подібні святкування голів можна було побачити лише в японському чемпіонаті, то зараз це – популярне явище й у Європі.

Розібралися, хто із селебріті що дивиться та що означають їхні святкування.

Ібраїма Конате

Захисник «Ліверпуля», судячи з його твіттеру, є шанувальником аніме «Драгон бол», «Демон слеєр» та «Атака титанів». Головний герой останнього, Ерен Єгерь, надихнув Конате на святкування голу у ворота «МЮ» на «Вемблі» у 2022-му, а після матчу футболіст опублікував у соцмережах культову фразу персонажа – «Shinzou Wo Sasageyo» («Присвяти своє серце»).



Юліан Брандт
Помічали дивакуваті святкування Брандта, в тому числі й у парі з Адеємі? Це відсилки до чи не найпопулярнішого у світі аніме «Ван піс». Для розуміння, цей аніме-серіал має понад 1060 епізодів та 15 повнометражних фільмів, внесений до книги рекордів Гіннеса за найбільшу кількість проданих екземплярів манги, а останній фільм побив касові рекорди спочатку в Японії, потім й у багатьох інших країнах світу.

У футбольній спільноті є чимало зірок, які фанатіють від цього аніме: Поль Погба, Серж Ґнабрі, Курт Зума, Бакарі Сако, Жоффре Кондогбіа, Карім Адеємі та багато інших. Але головним амбасадором «Ван піс» у футболі, без сумнівів, є Брандт із «Боруссії» Дортмунд.

Юліан неодноразово цього сезону святкував свої голи у стилі техніки героя аніме Трафальгара Ло. Воно стало вірусним спочатку у тіктоці, а потім і в інших соцмережах. Офіційні сторінки «Боруссії» підтримали тренд.



Пʼєр-Емерік Обамеянг

Обамеянг віддає перевагу не менш знаменитому аніме – «Драгон бол». Воно, на відміну від «Ван піс», вже не випускається, але все одно має велику фанатську базу – в тому числі й серед футболістів. Габонець давно почав демонструвати свою захопленість цією мангою – в нього є мерч та тату з головним героєм.



Святкування у стилі аніме в Обамеянга мало зворушливий контекст. В Ель Класіко Пʼєр-Емерік після голу став у позу, тримаючи в руці «серце дракона» та приклавши два пальці до лоба — ця техніка означає телепортацію. Пізніше футболіст пояснив, що присвятив гол «Реалу» своїм бабусі та дідусю, яких уже немає в живих. Таким чином він показав, що сумує за ними та хотів би, аби вони повернулися й були поруч.



Мейсон Маунт

Після перемоги «Челсі» над «Ліверпулем» у 2021-му, коли єдиний гол записав у свій актив Мейсон Маунт, чи не найбільше говорили саме про незвичайне святкування англійця у парі з Беном Чілвелом. Сама поза походить із «Драгон бол», а техніка, яку зобразили гравці «Челсі», називається «черепахова хвиля спустошення».



Джерело

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
[related-news] [/related-news]

Комментарии к новости:

grom

5 липня 2023 00:39

ось вони справжні аніме фанати! nya1
Группа: Гости
banner3


Бесплатные аниме игры

ЧАТ

Написал
 AlexT

 14 лютого 2014

Мы переехали сюды
http://ani-mania.com/
Написал
 AlexT

 1 вересня 2013

http://game-for-free.ru/comix/185
3-belaya-magiya-vs-chernaya-magiy
a.html
Написал
 AlexT

 26 липня 2013

Alex Shara,
гадость :( мне непонравилось
Написал
 AlexT

 28 червня 2013

Сегодня вечером выложу все 175 серий "Фейри теил" в анкордовской озвучке.
Написал
 AlexT

 24 червня 2013

Реально русская манга:
http://vk.com/white_vs_black_m
Написал
 AlexT

 22 червня 2013

С сеня начинаем делать свежие релизы. Просьба скачавших тоже пару дней оставаться на раздаче, до вторника сервак не подниму потому буду раздавать от себя.
Написал
 AlexT

 8 червня 2013

Dee,
В статистике глянь.
Написал
 AlexT

 30 травня 2013

Кому буить скучно заходитя
http://www.ok-games.ru/
Написал
 AlexT

 27 травня 2013

Tetsuo,
ну хоть меньше их стало.
Написал
 AlexT

 23 травня 2013

http://vk.com/anime_chernigov

всех милости просимс :)
Написал
 AlexT

 23 травня 2013

Tetsuo,
ради набива морды ехать в Днепри неохота :)
Написал
 AlexT

 22 травня 2013

Усе бля, надоел этот хохол спамер. отследил его провайдера и подаю сегодня жалобу в отдел по борьбе с КП.
Благо дело у паутины в этом отдельчике есть куча знакомых :)
Написал
 AlexT

 21 травня 2013

Tetsuo,
Без разницы сайт скрыт от внешнего мира.
Написал
 AlexT

 21 травня 2013

Включил рекапчу при регистрации.
Написал
 AlexT

 21 травня 2013

Tetsuo,
все работает, Вадим за игровой сайт получает как и раньше.

Только зарегистрированные посетители могут писать в чате.
Designed for Pautina

Кто онлайн?

    Сейчас на сайте: 20
    Гостей: 19

    Пользователи: 



    Роботы: 


     Последние посетители: 

    А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я                                                                                     A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   
Anime.ch.ua - p2p сеть для обмена файлами между пользователями на основе технологии BitTorrent и Direct Connect. Все фильмы и информация принадлежат их владельцам. Данный сервис лишь предоставляет удобный интерфейс обмена информацией между пользователями. На сервере нет защищённого авторскими правами материала. Пользуясь нашим сервисом, Вы не можете извлекать коммерческой выгоды из скачиваемого материала. Наш ресурс не несёт никакой ответственности за нарушения пользователей.