Веб студия Паутинка
{top10news}

Добірка аніме серіалів у жанрі «музика»

11-06-2023, 15:38 Мусорка

Раді поділитися з вами добіркою аніме серіалів у жанрі музика. Якщо ви любите музику та аніме, тоді цей допис саме для вас!

Ми відібрали для вас найцікавіші та найемоційніші аніме серіали, де музика відіграє важливу роль. Ви зможете насолоджуватися прекрасними мелодіями та поринути у захоплюючі історії головних героїв.

Впевнені, що ви оціните наш вибір та знайдете для себе щось, дійсно, цікаве.

Звертаємо увагу, це не ТОП, а лише добірка, тож не звертайте увагу на порядок розташування в списку.

Отже поїхали:

Нана | Nana

Добірка аніме серіалів у жанрі «музика»


Рік: 2006
Кількість епізодів: 47
Жанр: Буденність, Джьосей, Драма, Комедія, Музичний, Романтика

Нана Комацу, гарненька та наївна дівчина, переїжджає до Токіо слідом за своїм хлопцем Шьоджі, де сподівається почати з ним щасливе життя, про яке завжди мріяла. Дорогою до Токіо вона знайомиться з Наною Осакі, сильною та вольовою дівчиною, вокалісткою рок-групи, яка також переїжджає до Токіо заради мрії стати професійним музикантом. Дві дівчини є повними протилежностями, але, незважаючи на це, легко знаходять спільну мову.

Бек: східний ударний гурт | Beck: Mongolian Chop Squad



Рік: 2004
Кількість епізодів: 26
Жанр: Буденність, Драма, Комедія, Музичний

На початку була Пісня - в це вірять багато народів, і не дарма музика все так само об'єднує нас через тисячоліття після початку писаної і неписаної історії. Бек - це аніме про молодих людей, які шукають свій життєвий шлях, і про вже відбулися людей, яким музика допомогла і допомагає в житті. Бек - це аніме про універсальну мову, якою можуть розмовляти різні покоління. А ще це аніме про сучасне суспільство, в якому сплески таланту і щирі пориви душі рано чи пізно стають частиною глобальної індустрії розваг. Можна сперечатися - добре це чи погано, але таким є світ, в якому ми живемо.
А взагалі-то, Бек - це розповідь про простого японського хлопця, 14-річного Танаку Юкіо, який волею долі зустрівся з молодим гітаристом Рюске Мінамі і, завдяки таланту, силі духу, простому і відкритому характеру, знайшов своє місце в житті, знайшов друзів і зустрів кохання. Це розповідь про пошук шляхів самовираження, на яких щирість і чесність приносять радість, а злість і лицемірство заводять у глухий кут. А ще це розповідь про зустріч непростих людей, які зуміли створити і зберегти рок-гурт, те саме ціле, яке набагато більше за суму доданків. Саме так і народжується справжня музика. Саме так вийшло одне з найкращих музичних аніме всіх часів!


Детройт Місто Металу | Detroit Metal City



Рік: 2008
Жанр: Комедія, Музичний
Кількість епізодів: 12

Народжений в скромній сім'ї десь за містом Токіо, Соїчі Неґіші виховувався як спокійний і старанний хлопчик. Ходив в дитсадок, потім в школу, вчився грати на музичних інструментах. У підсумку виріс правильним підлітком, який дуже любить музику. Особливо йому подобалась музика в жанрі поп. Він і сам дуже любив складати пісні.
І ось настав час йому поїхати від батьків в місто, вступити до університету та виконати всі свої мрії. Звичайно ж Соїчі мріяв про власний гурт, тому вступив до музичної академії. Ось тільки все вийшло не так, як він того хотів. Замість рожевої і ніжною музики, він став грати жорсткий метал, який виконувала група ДМС (Детройт метал сіті), в якій він став солістом. Тепер у Негісі було дві особистості: в одній він все той же ніжний хлопчик, в інший, жорсткий металіст, який співає пісні про вбивства. І на що тільки не підеш заради своєї мрії.

Клуб легкої музики! (Кей-Он!) | K-ON!



Рік: 2009
Жанр: Буденність, Комедія, Музичний, Школа
Кількість епізодів: 13

Незграбна, мила і щира Хірасава Юі рада вступу до старшої школи. Настав час подорослішати, проявити себе, позбутися комплексів, знайти друзів і розкрити таланти. Юі ще невідомі її таланти. Водночас Тайнака Ріцу з Міо Акіямою намагаюся зберегти клуб легкої музики, який спорожнів. Для цього їм потрібно до початку навчання — кінця квітня, набрати чотирьох учасників. «Принцеса» Котобукі Цумуґі вчасно заглянула до клубу, вона віртуозно грає на піаніно і може зіграти на клавішних, Акіяма — басист, а Ріцу барабанщиця. Час швиденько збігає, а четвертого учасника вони ще не знайшли. Їм потрібна дівчина,що стане душею компанії і гратиме на гітарі. Четвертою, якраз стає Хірасава Юі, що жодного разу не грала на гітарі, але у якої було величезне бажання зробити це. Саме так клуб легкої музики зміг відродитися!

Ґівен | Given



Рік: 2019
Жанр: Драма, Музичний, Романтика, Шьонен-аї
Кількість епізодів: 11

В улюбленому шкільному місці для сну Уеноями з'явився загадковий хлопчина з гітарою, що мала іржаві струни. Уенояма зголосився їх замінити і раптом той хлопчина, Мафую, просить його: "Навчи мене грати на гітарі". З того часу, Мафую всюди ходив за Уеноямою і продовжував випрошувати. Як кажуть, вода камінь точить. Але почувши спів Мафую, Уенояма вже не зміг опиратися.

Самітниця-рокер! | Bocchi the Rock!



Рік: 2022
Жанр: Буденність, Комедія, Музичний
Кількість епізодів: 12

Старшокласниця Ґото Хіторі почала вчитися гри на гітарі, щоб створити власний гурт, але вона настільки сором'язлива, що не має жодного друга. Проте все змінилося після зустрічі з барабанщицею Іджічі Ніджікою, яка якраз шукала гітариста.

Чистий звук | Mashiro no Oto



Рік: 2021
Жанр: Буденність, Драма, Музичний, Школа, Шьонен
Кількість епізодів: 12

Дідусь Сецу, яким він так захоплювався і звучання якого так любив, помирає і перед смертю наказує йому припинити грати на шямісені. Допоки Сецу не зрозуміє, що його звучання ганебне і не знайде своє власне звучання. У Сецу більше нічого не залишилося і він вирушає у Токіо, без конкретної мети. Але згодом зустрічі у Токіо спонукають його таки віднайти власне звучання, бо без гри на шямісені він наче й не живий взагалі.

Спини цей звук! | Kono Oto Tomare!



Рік: 2019
Жанр: Драма, Музичний, Школа, Шьонен
Кількість епізодів: 26

Після випуску старшокласників, Курата Такезо залишився єдиним учасником у клубі гри на кото. Аби клуб не розпустили, він мусить привабити нових учасників, але сам він грає не надто майстерно, а кімнату клубу заполонили місцеві хулігани. А ще він мріє виконати бажання своїх семпаїв і вийти з ансамблем на національний етап у конкурсі гри на кото. Однак, тут у клуб завалюється ще одна "знаменитість" - неповнолітній злочинець Кудо Чіка - і заявляє, що хоче вступити у клуб. Такого грізного учасника годі побажати, але що, як його наміри щирі і він справді любить цей чарівний інструмент? Початок покладено, а решта учасників незабаром підтягнуться.

Замаскований крик | Fukumenkei Noise



Рік: 2017
Жанр: Музичний, Романтика, Шьоджьо
Кількість епізодів: 12

У дитинстві Ніно та Момо були нерозлучні і завжди співали разом. Але одного дня Момо просто зник. Тоді в житті Ніно з'явився юний композитор Юдзу, який дозволяв їй співати свої пісні і допоміг їй зіп'ястися на ноги. Але й він також зникає. Та на вступній церемонії у старшій школі Ніно і Юдзу знову зустрічають одне одного...

Нодаме Кантабіле | Nodame Cantabile



Рік: 2007
Жанр: Буденність, Джьосей, Комедія, Романтика, Шьоджьо
Кількість епізодів: 23

Чіакі Шінічі – неймовірно обдарований скрипаль, який мріє про кар'єру диригента, але страх перед літаками (та й кораблями) не дозволяє йому вирушити вчитися до Європи. У своїй консерваторії він зірка та мрія всіх дівчат, але сам Чіакі думає лише про те, як досягти майстерності. Раптово в його житті з'являється Нода Меґумі - дівчина, що прославилася як незграбна та лінива студентка, яка не вміє навіть грати по нотах. Однак є в ній щось таке, що змусило навіть вибагливого Чіакі звернути на неї увагу…

Твоя квітнева брехня | Shigatsu wa Kimi no Uso



Рік: 2014
Жанр: Драма, Музичний, Романтика, Школа, Шьонен
Кількість епізодів: 22

Аріма Коусей - геніальний піаніст, якого мати хотіла зробити всесвітньо відомим. В одинадцять років через смерть матері він втрачає здатніть грати на фортепіано. Але інстинкт дається в знаки і він продовжує чіплятися за музику. Доки нарешті одного дня не зустрічає ту, хто перетворює його чорно-білий світ на прекрасне різнобарв'я.


Якщо якісь із ваших улюблених музичних аніме не увійшли до цієї добірки, обов’язково, напишіть про це в коментарі.
Сподіваємось, ви знайшли тут щось цікавеньке для себе.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
[related-news] [/related-news]

Комментарии к новости:

banner3


Бесплатные аниме игры

ЧАТ

Написал
 AlexT

 14 лютого 2014

Мы переехали сюды
http://ani-mania.com/
Написал
 AlexT

 1 вересня 2013

http://game-for-free.ru/comix/185
3-belaya-magiya-vs-chernaya-magiy
a.html
Написал
 AlexT

 26 липня 2013

Alex Shara,
гадость :( мне непонравилось
Написал
 AlexT

 28 червня 2013

Сегодня вечером выложу все 175 серий "Фейри теил" в анкордовской озвучке.
Написал
 AlexT

 24 червня 2013

Реально русская манга:
http://vk.com/white_vs_black_m
Написал
 AlexT

 22 червня 2013

С сеня начинаем делать свежие релизы. Просьба скачавших тоже пару дней оставаться на раздаче, до вторника сервак не подниму потому буду раздавать от себя.
Написал
 AlexT

 8 червня 2013

Dee,
В статистике глянь.
Написал
 AlexT

 30 травня 2013

Кому буить скучно заходитя
http://www.ok-games.ru/
Написал
 AlexT

 27 травня 2013

Tetsuo,
ну хоть меньше их стало.
Написал
 AlexT

 23 травня 2013

http://vk.com/anime_chernigov

всех милости просимс :)
Написал
 AlexT

 23 травня 2013

Tetsuo,
ради набива морды ехать в Днепри неохота :)
Написал
 AlexT

 22 травня 2013

Усе бля, надоел этот хохол спамер. отследил его провайдера и подаю сегодня жалобу в отдел по борьбе с КП.
Благо дело у паутины в этом отдельчике есть куча знакомых :)
Написал
 AlexT

 21 травня 2013

Tetsuo,
Без разницы сайт скрыт от внешнего мира.
Написал
 AlexT

 21 травня 2013

Включил рекапчу при регистрации.
Написал
 AlexT

 21 травня 2013

Tetsuo,
все работает, Вадим за игровой сайт получает как и раньше.

Только зарегистрированные посетители могут писать в чате.
Designed for Pautina

Кто онлайн?

    Сейчас на сайте: 39
    Гостей: 39

    Пользователи: 



    Роботы: 


     Последние посетители: 

    А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я                                                                                     A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   
Anime.ch.ua - p2p сеть для обмена файлами между пользователями на основе технологии BitTorrent и Direct Connect. Все фильмы и информация принадлежат их владельцам. Данный сервис лишь предоставляет удобный интерфейс обмена информацией между пользователями. На сервере нет защищённого авторскими правами материала. Пользуясь нашим сервисом, Вы не можете извлекать коммерческой выгоды из скачиваемого материала. Наш ресурс не несёт никакой ответственности за нарушения пользователей.